Type:
Translator:
Order by:
English:
Gjuha Shqipe:
< Prev 1 2 3 4 5 6 7 ... 16 Next >
 • 11.
  Public Domain
 • Faqe Publike

  Translated bys.mustafi on 2012-03-31 (Report this user)

 • 12.
  Retype Password
 • Rishkruaj fjalëkalimin

  Translated bys.mustafi on 2012-03-31 (Report this user)

 • 13.
  "%(tag)s" is too short.
 • "%(tag)s" është shumë i shkurtë.

  Translated bys.mustafi on 2012-03-31 (Report this user)

 • 14.
  Prev
 • Shih

  Translated bys.mustafi on 2012-03-31 (Report this user)

 • 15.
  Email Address
 • Posta Elektronike

  Translated bys.mustafi on 2012-03-31 (Report this user)

 • 16.
  License
 • Lisenca

  Translated bys.mustafi on 2012-03-31 (Report this user)

 • 17.
  Become a member
 • Antarësohu

  Translated bys.mustafi on 2012-03-31 (Report this user)

 • 18.
  If it was you, and you'd like to reset your password, click the link below or copy and paste it into your web browser's address bar:
 • Nëse jeni ju, dhe dëshironi të ndryshoni fjalëkalimin, kliko mbi linkun më poshtë ose kopjoni atë tek adresa e shfletuesit tuaj:

  Translated bys.mustafi on 2012-03-31 (Report this user)

 • 19.
  add
 • vendos

  Translated bys.mustafi on 2012-03-31 (Report this user)

 • 20.
  Partnership opportunities
 • Mundësitë e Partneritetit

  Translated bys.mustafi on 2012-03-31 (Report this user)

< Prev 1 2 3 4 5 6 7 ... 16 Next >