Type:
Translator:
Order by:
English:
Gjuha Shqipe:
< Prev 1 2 3 4 5 6 7 ... 16 Next >
 • 31.
  Downloading
 • Duke shkarkuar

  Translated bys.mustafi on 2012-03-31 (Report this user)

 • 32.
  Contact Us
 • Na kontakto

  Translated bys.mustafi on 2012-03-31 (Report this user)

 • 33.
  I have read and agreed to the Terms of Service.
 • Kam lexuar dhe pajtohem me Kushtet e Shërbimit.

  Translated bys.mustafi on 2012-03-31 (Report this user)

 • 34.
  Password retrieval for your FindIcons.com account
 • Rikthimi i fjalëkalimit për llogarinë tuaj tek FindIcons.com

  Translated bys.mustafi on 2012-03-31 (Report this user)

 • 35.
  Enjoy our service!
 • Kënaqu me shërbimin tonë!

  Translated bys.mustafi on 2012-03-31 (Report this user)

 • 36.
  OK
 • MIRË

  Translated bys.mustafi on 2012-03-31 (Report this user)

 • 37.
  New Password
 • Fjalëkalimi i ri

  Translated bys.mustafi on 2012-03-31 (Report this user)

 • 38.
  Tag is invalid
 • Fjalëza është e pa vlerë

  Translated bys.mustafi on 2012-03-31 (Report this user)

 • 39.
  The migration url is not valid.
 • Url e transferimit është e pa vlerë.

  Translated bys.mustafi on 2012-03-31 (Report this user)

 • 40.
  New userset
 • Set i Ri

  Translated bys.mustafi on 2012-03-31 (Report this user)

< Prev 1 2 3 4 5 6 7 ... 16 Next >