• Only users in translator group are able to make translations. If you would like to become a translator, please apply first.
31-40 of 738 messages
31.1.

About

Névjegy

32.1.

Like we mentioned above, FindIcons.com has a largest free icon collections, a better search filtering & matching system and more output options.

Ahogy már említettem, a FindIcons.com-on a legnagyobb ingyenes ikon-kollekció, egy igen jó keresés-szűrés rendszer és rengeteg kimeneti beállítás áll rendelkezésedre.

33.1.

New Email

Új e-mail

34.1.

Sorry, too many requests from your IP address.

35.1.

Please contact the <a href="mailto:webmaster@findicons.com">server administrator</a> and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

Kérem vegye fel a kapcsolatot a szerver adminisztrátorával és értesítse arról amikor ez a hiba történt, és bármiről amit tett és ezt a hibát okozhatta.

36.1.

FAQ

GYIK

37.1.

All dimensions associated with an icon are found in the original icon packs. That means a dimension is not available if the designer did not include it in the icon pack.

Minden méret kapcsolódik az eredeti ikon csomaghoz, melyben az ikon taláható. Ez azt jelenti, hogy néhány méret nem érhető el, ha a tervező nem készítette el az ikonkészletbe.

38.1.

New Password

Új jelszó

39.1.

You are going to remove userset "%(userset_name)s" and will not be able to undo after removal, are you sure you want to continue?

Tényleg el akaroja távolítani a(z) "%(userset_name)s" felhasználói készletet? Ezt nem lehet visszavonni!

40.1.

If NOTHING found in junk/spam folder, you may log in with your username and password, change a new email address and request a resend.

Ha SEMMIT nem találsz a szemét/spam mappában, akkor beléphetsz a felhasználóneveddel és jelszavaddal, változtasd meg az e-mail címed, majd igényelj új aktiváló e-mailt.

31-40 of 738 messages